Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2022 23:14 - ТВ ПРЕМИЕРАТА НА "С РЕКА НА СЪРЦЕТО" Е НА 13-И СЕПТЕМВРИ ПО НОВА
Автор: ivanvarbanovtv Категория: Новини   
Прочетен: 4155 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2022 23:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image

ЕКИП НА НЮЗ БГ РЕПОРТЕР
www.newsbgreproter.com


Премиерата на най-новата семейна сага на НОВА ТВ - "С река на сърцето" е на 13-и септември, от 20 часа.
Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, а оператор - Андрей Андреев.

Сам по себе си този факт вече е гаранция за това, че ще гледаме успешен продукт, който със сигурност ще бъде носи качествата на високобюджетна кинопродукция с високо качество, оригинален подход и визия, находчиви творчески решения във визията и витрешнокадровите решения, задълбочени разработки на персонажите в няколко плана извън ситуационните решения и линии на сценария, подписани с оригинален стил и собствен почерк.

Продуцент е Светлин Нейнски, който е движещ мотор в организацията, създаването и администрирането на целия кино и тв процес, главният отговорен фактор от планирането, ситуирането, разработката - та до производството на последния кадър , казано на народен език.

Тук трябва да откроим ролята на Вяра Анкова, която зае вицепрезидетски пост в дружеството, което управлява Нова Броудкастинг Груп. Вяра присъства лично на старта на снимкит на сериала във Видин и искрено съпреживя сложните първи сцени на терена, заедно с екипа на филма. Трябва да благодарим на ръководството затова, че продължава програмната линия на медийната група и телевизията да подкрепя създаването на българско кино и да работи с изявени професионалисти. Продуцирането на такива мащабни проекти е и риск, и отговорност, и мисия, която Нова Броудкастинг Груп успешно отстоява през годините и надгражда с нови и нови качествени продукти - за което публиката и зрителите трябва да са благодарни! Апропо и творческите гилдии, които са ангажирани в производството - за шанса да изразяват себе си и да реализират творческите си видения в национален ефир.

Букетът от персонажи ще бъде интерпретиран от актьорите Луиза Григорова, Александър Сано, Яна Маринова, Александър Димов, Анастасия Лютова, Христо Петков, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Мартина Апостолова, Матю Горанов, Никола Додов, Цветина Петрова ... Сред тях има и международен отблясък в лицето на сръбкинята Ана Томич и македонеца Игор Ангелов.

Иначе вече знаем, че ще гледаме вълнуващата семейна драма, която ще ни пренесе в света на заможната фамилия Боневи. Брат и сестра се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на река Дунав, която се превръща в красив и магичен декор на телевизионната поредица. Ще има сложни любовни връзки. Материалните интереси и копнежите на сърцето оплитат мрежа от сложни взаимоотношения. Три жени крият опасни тайни, а трима мъже не могат да устоят на своята голяма слабост. На фона на кризи и промени, тайните започват да излизат наяве, а слабостта се превръща в сила. Но всичко има своята скъпа цена.

Ще има любов и омраза, раздяла и очакване, отмъщение и предателство, според сценария на писателя Георги Тенев. „С река на сърцето“ засяга и теми като насилието над жени, търговията с деца, бедността и борбата с престъпността.

Очакваме с нетърпение 13-и септември, когато всички сядаме пред екраните, за да влезем в света на "С РЕКА НА СЪРЦЕТО".
Стискаме Ви палци и НА ДОБЪР ЧАС!

Сериалът е сниман и в комплекса "БОНОНИЯ ЕСТЕЙТ" - едно райско кътче, което е изградено от семейство Йотови и се менажира от дъщеря им - Аглика: красив хотелски комплекс на брега на Дунав с възстановена вековна традиция за създаване на отлични брандове вино и наличие на собствена изба.

image

image

image

image

image

image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivanvarbanovtv
Категория: Новини
Прочетен: 2529357
Постинги: 965
Коментари: 364
Гласове: 673
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031